polaroid sleeve foto sticker frame
Photobooths

Polaroidfoto sticker frame

Je kent ze vast wel: van die leuke polaroidfoto’s met daaromheen een geweldig fotohoesje. Het zijn geweldige marketing give-aways welke je veel terugziet op beurzen en festival.

Veelal worden ze gratis weggeven en wordt de foto ter plekke voorzien van een sticker frame. Het sticker frame is een full-color bedrukte sticker met een uitsparing op de plaats van de foto. Zo wordt de foto als het ware opgepimpt:)
Voor grote merken natuurlijk de ideale manier om bij jouw op het prikbord terecht te komen. Dit soort grote merken bestellen veelal duizenden polaroidfoto’s en sticker frames met eigen design. De hiermee uitgevoerde campagnes duren veelal de hele zomer of winter.

Leuk om te weten is waarschijnlijk dat Polaroidbelevenis.nl het polaroidfoto sticker frame nu ook in wat kleinere oplage kan leveren. Hierdoor zijn deze fotohoesjes of sticker frames ook perfect te gebruiken op de wat kleinere evenementen.

  • Bruiloften- gebruik de polaroidfoto als trouwbedankje met een zelf ontworpen fotohoesje
  • Diploma uitreikingen – geef iedere geslaagde een unieke herinnering mee voor later
  • Huwelijksverjaardagen – maak samen met je oude vrienden nieuwe herinneringen
  • Winkelopeningen – jouw marketingboodschap rondom een geweldige foto.
polaroid foto sticker frame fotohoesje

De kracht van een Polaroidfoto

Net als bij een photobooth is de kracht van een polaroid belevenis de instant foto. Direct na het maken van de foto komt hij uit de fotocamera rollen en zal hij binnen een minuut of twee zijn ontwikkeld. Het proces van ontwikkeling is vooral heel erg leuk omdat iedereen mee kan kijken hoe plots zijn gezicht naar boven komt.
Mensen zijn in deze tijd overspoeld met digitale foto’s. Harde schijven hebben we er vol van liggen, we doen er bijna niets meer mee.
De kracht van een echte foto is de tastbaarheid. Polaroidfoto’s worden bijna altijd bij mensen op het prikbord gehangen, om er nog heel erg lang van te kunnen genieten.
Hoe tof is het dan als deze polaroidfoto is voorzien van een stickerframe met daarop jullie trouwdatum, marketingboodschap of bedankt boodschap.
Ik vind het zelf heel erg tof! Kijk voor meer informatie hier.

polaroidcamera huren huwelijk gastenboek
Vorige bericht

Aanbevolen voor jou

Geen reacties

Reactie achterlaten