online fotobooth virtule zomerborrel online
Photobooths

Online Zomerborrel organiseren?

Wat gaan we dit jaar doen met de altijd zo gezellige zomerborrel? Weer een keer ‘echt’ samenkomen, of toch maar een online borrel organiseren.
Het is natuurlijk allemaal afhankelijk van eventuele versoepeling, maar wij zien dat veel bedrijven toch voor een virtuele borrel kiezen.

Misschien ben jij de gelukkige die deze virtuele borrel mag organiseren, dan heb ik goed nieuws voor je! Heb je toevallig al gehoord van de virtuele photobooth? Een geweldig leuke foto applicatie waarbij al je collega’s te leuke selfies kunnen maken. Natuurlijk zijn alle foto’s simpel te delen voor nog veel meer fun.
Hoe deze online photobooth werkt laat ik je zien in het onderstaande filmpje, meer informatie met nog veel meer voorbeelden kan je hier vinden.

Wil je dit jaar toch geen online, maar een fysieke borrel organiseren? Natuurlijk mag een echte photobooth dan niet ontbreken voor het maken van gekke foto’s. Op onze photobooth overzicht pagina zie je precies wat er allemaal mogelijk is voor wat betreft een ongekende inhuur.

Vorige bericht Volgende bericht

Aanbevolen voor jou

Geen reacties

Reactie achterlaten