Fotografie, Fotomarketing, Polaroid camera

Levensgroot Instagram frame kopen

Wij zijn ze op Pinterest en Instagram al eens tegengekomen, maar in Nederland zie je ze nog niet zo heel veel: het levensgrote Instagram frame.
Dit frame is ongekend leuk voor bruiloften, feesten en natuurlijk voor foto marketing of merk activatie!

Shop.Fotobelevenis.nl (De webshop van Photo Booth pionier Fotobelevenis levert sinds januari 2016 als eerste in Nederland dit gepersonaliseerde social media Foto Frame! Professioneel vervaardigd uit hoogwaardig karton en vormgegeven door hun vormgeefster. Het foto frame is dus helemaal naar je eigen smaak te personaliseren!

De frames zijn in 3 verschillende maten verkrijgbaar.

Stel je bent een bedrijf dat graag een ‘feel good’ gevoel bij zijn klanten wilt achterlaten.
Laat je klanten te gekke selfies maken in het gepersonaliseerde Instagram frame, Facebook frame of elke ander gewenst frame. Wedden dat ze met een glimlach vertrekken?
Om het nog mooier te maken, kan je de foto eventueel door een professioneel team laten maken en direct uit laten printen! Dan krijgt je klant ook meteen een ‘echte’ foto mee! Wedden dat die foto een jaar lang op hun koelkast of bureau pronkt? Een betere Feel Good Fotomarketing kan je haast niet bedenken.

Natuurlijk is dit Instagram FotoFrame ook ideaal te combineren met Polaroid Camera’s. Met een polaroid geeft jij je klant ook zo’n Instant geluksmomentje mee naar huis! Om de marketing waarde van de polaroid foto’s te verhogen, is het mogelijk om een gepersonaliseerd hoesje om de foto te vouwen.

Vorige bericht Volgende bericht

Aanbevolen voor jou