Kerstfotograaf voor drive-thru
Photobooths

Kerst drive-thru op het werk organiseren?

De Kerst zal dit jaar op het werk iets anders verlopen dan voorgaande jaren. Waar we vroeger met het hele team aan het Kerstdiner zaten, zal dit jaar iedereen van een borrelbox en online bingo genieten.
Waar we vroeger allemaal dronken de photobooth indoken, zal nu iedereen van af zijn eigen bank een leuke selfie met de virtuele photobooth maken.

Het is allemaal wat anders, we moeten er samen gewoon de leukste Kerst ooit van gaan maken!

Een trend die we de afgelopen weken zagen ontstaan is die van de Kerst drive-thru.
Het idee achter deze driv-thru is om mensen op een ludieke en toch persoonlijke wijze hun Kerstpakket te overhandigen. Doordat de drive-thru op het werk geheel Corona-proof is te organiseren kan het hele gezin gezellig meekomen, een heerlijk Kerstuitje in deze gekke tijden.

Natuurlijk is zo’n Christmas drive-through daarmee ook het perfecte moment om een leuke Kerstfoto aan te bieden. We zouden geen foto-expert zijn als we daar geen gepaste oplossingen voor zouden hebben.

Wat dacht je van een polaroid Kerstfotograaf? Of een flitsfotograaf met directe print?

Speciaal voor mensen die voor deze Kerstperiode op zoek zijn naar een leuk stuk foto-entertainment hebben we een geweldige blog geschreven. In deze blog laat ik je alle foto mogelijkheden zien zodat we er samen een onvergetelijke Kerst van kunnen maken.

Ik hoop je er natuurlijk weer enorm mee te inspireren,

Hohoho

Vorige bericht Volgende bericht

Aanbevolen voor jou

Geen reacties

Reactie achterlaten