Inspiration friday, Photoboothprops, Photobooths

Inspiration friday: de photo booth stylen

In het artikel van vandaag delen we wat inspiratie voor de aankleding van een fotohokje. Want met alleen een fotohokje ben je er nog niet.
Het moet voor de gasten van je feest natuurlijk wel aantrekkelijk zijn om op de foto te gaan! Daarom volgen er nu een aantal tips om je photo booth op te leuken:

– Om te beginnen is het handig om een tafeltje voor het hokje te zetten waar je dingen op kunt leggen.
– Zet een attributenkist op de tafel met daarin leuke props die de mensen kunnen pakken om mee op de foto te gaan. Je kunt de props natuurlijk ook in een leuk blikje of een vaas zetten als het er niet zo veel zijn.
– Plaats een bord om mensen te wijzen op de photo booth met aanwijzingen voor wat ze moeten doen. (scrol door de foto’s bovenaan het artikel voor voorbeelden)
– Het is ook leuk om een display te maken voor de gemaakte foto’s. Denk aan een touwtje waar mensen hun foto’s aan kunnen hangen of een gastenboek waar ze hun foto’s in kunnen plakken.
– Ten slotte kun je nog leuke bloemen, slingers of lichtjes neerzetten en ophangen om het geheel op te fleuren!

PS: Geen geld voor een echte photo booth? Neem eens een kijkje op Polaroidbelevenis.nl, daar kun je voor minder geld zelf een photo booth creëren. Je kunt er een leuke kist bij huren waar je alle attributen in kunt etaleren. Ook kun je er een gastenboek bij kopen, zodat je meteen een herinnering aan je feest hebt!

Vorige bericht Volgende bericht

Aanbevolen voor jou